Op woensdagmiddag 5 augustus hebben we een groep aan de scootmobiel gebonden mensen, op bezoek gehad.

Op deze zonovergoten middag staat een aantal leden van deze club voor de deur. Jammer genoeg konden niet alle leden aanwezig zijn.
In het Trefpunt wordt onder het genot van een vers bakje koffie met koekjes door Ad Somers (beheerder van het Trefpunt) uiteengezet wat Rotta en het Trefpunt zijn, doen en nastreven. Ook wordt er uitvoerig ingegaan hoe dit stukje boerenland in de loop van de tijd overging naar recreatiepark, “natuur” ontstond en enkele delen in deze omgeving onderhouden worden door onze vrijwilligers.
Een presentatie over bijen, honing en het nut van bijen was het volgende deel van de middag. Na een informatiefilm werd het woord aan onze “huisimker” Johan gegeven. Op de geheel eigen manier van Johan werd de groep verder bijgepraat en onderhouden.

Buiten werd nog even nagepraat. Maar wat gaat de tijd snel voorbij als iedereen het goed naar zijn zin heeft. Dus moest er ook een afsluiting komen.

De scootmobielen werden in een rij opgesteld, en onder aanvoering van de voorzitter, tevens organisator, werd de terugrit aangevangen.
Alle gasten waren het met elkaar eens, we komen snel weer terug. Maar dan met alle leden, iets vroeger en iets langer, als het kan.
Gezien de positieve reacties hebben we deze groep van de samenleving een onvergetelijke middag kunnen bezorgen.
Bij de poort werden ze uitgezwaaid door Johan en Mariëtte.

Er zijn foto’s gemaakt door het huis-aan-huisblad “De Heraut”. In de uitgave van 12 augustus zal een stukje met foto geplaatst worden.

Tekst: Ad Somers