Onder het motto 'Breng de Eendragtspolder tot bloei' organiseert het Recreatieschap Rottemeren samen met bewoners en belangengroepen op 2 juni een Doemee-avond over de inrichting van de 9 hectare in de Eendragtspolder in Zevenhuizen.

Zij willen graag meer mensen betrekken bij de plannen, de realisatie en het beheer van het nieuwe recreatiegebied. De Doemee-avond vindt van 19.30 tot 22.00 uur plaats in de roeiaccommodatie van de Willem-Alexander Baan, Nely Gambonplein 1 in Zevenhuizen.

 

Marktkramen

Vanaf 19.30 kunt u binnenlopen en het ontstaansproces van het schetsontwerp bekijken. Om 20.00 uur start het programma. Bewoners presenteren de plannen voor de natuurakkers en pluktuin, de kruiden- en educatietuin, de speelpolder, de boomgaard, de ijsbaan en de beweegpolder. Ook zijn er marktkramen over toekomstig beheer en parkeren. Mensen die enthousiast zijn over het nieuwe recreatiegebied in wording, kunnen tijdens de avond aangeven of ze bij de verdere uitwerking van de plannen, bij de realisatie of het beheer betrokken willen worden.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor de Doemee-avond is noodzakelijk en kan bij Hilda Jeninga van het Recreatieschap Rottemeren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie: heerlijkbuiten.nl/9hectare en facebook.com/9hectare.