Rotta heeft een eigen groep op Facebook. Het is een openbare groep, dus voor iedereen op Facebook te bekijken. Om zelf foto’s en berichten te plaatsen kun je je aanmelden voor de groep. Voor zowel Rotta leden als niet-leden: alle natuurliefhebbers zijn welkom! De groep heeft een diverse inhoud, die zich toespitst op het Rotta-werkgebied. Voor mensen zonder Facebook: hier zijn de berichten vereenvoudigd zichtbaar.

Naar Facebook >

Waarneming.nl wil iedereen in staat stellen om natuurwaarnemingen op te slaan en te delen via internet, om zo de natuurrijkdom van Nederland en de wereld vast te leggen voor nu en voor de toekomst. Waarneming.nl werkt hiertoe samen met duizenden vrijwilligers, zowel rechtstreeks als via meer dan 300 regionale en landelijke werkgroepen. Rotta is een van deze werkgroepen.

Naar rotta.waarneming.nl >

Rotta brengt elk kwartaal een tijdschrift uit met de naam Aves Visum. In dit blad wordt verslag gedaan van activiteiten van de vereniging en wordt informatie gegeven over uiteenlopende onderwerpen in de natuur in het werkgebied van Rotta.